Krijg hulp bij het vinden van de weg op het internet.
Krijg hulp bij het vinden van de weg op het internet. Foto: Pixabay

Klik & Tik cursus in bieb

HOOFDDORP - Internet en werken met een computer worden steeds belangrijker in het dagelijks leven. Belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. De Bibliotheek Hoofddorp-Centrale biedt ondersteuning met de beginnerscursus 'Klik & Tik'. De cursus start donderdag 9 mei.

De cursus 'Klik & Tik' helpt om beter gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. Cursisten leren bijvoorbeeld websites te bekijken, mails te versturen en hoe zij bestanden kunnen downloaden. Er wordt gewerkt in een online oefenomgeving, waardoor iedereen de cursus in eigen tempo kan volgen. De cursus bestaat uit een serie van zeven lessen die op de donderdag van 10.00 tot 12.00 uur gegeven worden in de bibliotheek. Het volgen van de cursus is gratis. Wel is het aan te raden het cursusboek aan te schaffen, de kosten zijn 10,70 euro. Er is ruimte voor maximaal zes cursisten.

Aanmelden voor de cursus kan via 023-5664850, klantenservicehdr@debibliotheekhaarlemmermeer.nl of door langs te komen in de bibliotheek.