Steeds meer mensen willen een uitvaart een persoonlijk karakter geven; Dunweg kan daarbij helpen.
Steeds meer mensen willen een uitvaart een persoonlijk karakter geven; Dunweg kan daarbij helpen. (Foto: Dunweg)

Dunweg brengt uw wensen in kaart

HOOFDDORP - Vandaag de dag wil men aan een uitvaart steeds vaker een persoonlijk karakter geven: Zoals men was, zo is ook de uitvaart… Om dit te realiseren, is het voor nabestaanden erg belangrijk om van de wensen van hun dierbare op de hoogte te zijn. Is dit duidelijk, dan betekent dit voor de nabestaanden een zorg minder.

Het team Dunweg merkt in de praktijk dat het maken van een wensenlijst (wilsbeschikking) duidelijkheid en gemoedsrust geeft. Vooral ook doordat, bij het in kaart brengen van de wensen met een van de medewerkers van Dunweg, de bijbehorende kosten worden beraamd. Men krijgt zo een redelijk goed beeld van wat de uitvaart zal kosten. Heeft men er geen verzekering voor afgesloten – of wil men dat niet - dan kan men ervoor sparen of, voordeliger nog, het geld storten in een Depositofonds. Het opstellen van een wilsbeschikking is gratis en volledig vrijblijvend.

Elke eerste woensdag van de maand vindt een inloopspreekuur plaats in Hoofddorp. Op www.dunweg.nl/inloopspreekuur staat meer informatie vermeld. Zo kunt u een kijkje nemen in een van de drie zalen van het uitvaartcentrum, de 24-uurs suites of de mooie tuin bewonderen. En u laten informeren over de diverse mogelijkheden van een uitvaart door een van onze medewerkers. De koffie staat klaar.

Vanzelfsprekend kunt u ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek waarbij een wilsbeschikking wordt opgesteld. Dit gesprek kan bij u thuis en bij Dunweg plaatsvinden. Neem contact op via 023-563 3544 of info@dunweg.nl.

Dunweg Hoofddorp
Achterweg 40 Hoofddorp
023-563 3544
info@dunweg.nl
www.dunweg.nl