Word ook wandelvriend van Stichting Philia

NIEUW-VENNEP – Na een succesvol eerste seizoen met mooie wandelingen door Haarlemmermeer en veel gezelligheid, hebben zich in het tweede seizoen van de wandelclub weer nieuwe wandelvrienden aangesloten bij de wandelclub van Stichting Philia.

Bij de wandelclub valt niemand tussen 'wal en schip'. Voor wie een stempel 'beperking' draagt of het lastig vindt om sociale contacten te leggen, is de Philia-wandelclub een laagdrempelige en tijdens het wandelen op een ontspannen manier kennismaken met anderen.

De eerstvolgende wandeling is zaterdag 18 mei. Om 11.00 uur start de wandeling vanaf Lunchroom de BioExpress (in Tuincentrum Suidgeest) aan de Hoofdweg 1432. Aanmelden kan via www.facebook.com/StichtingPhilia.

Zomer

Nu het mooie weer steeds meer begint door te breken, is het ideaal om er op uit te gaan. De wandelclub van Philia viert de zomer op zaterdag 15 juni met een mooie wandeling aan het eind van de middag met aansluitend een barbecue. Zaterdag 13 juli sluit de wandeling in de ochtend af met een lunch.