Vanaf links: Cees Brugman, Marcel Schabbink en Simon Westerveld.
Vanaf links: Cees Brugman, Marcel Schabbink en Simon Westerveld. (Foto: PR)

Westerveld Uitvaartzorg

NIEUW-VENNEP - Op een centrale plek en gelegen naast zalencentrum Het Trefpunt en de Witte Kerk, een monumentaal gebouw uit 1862, staat aan de Bosstraat het sfeervol ingerichte uitvaartcentrum en Afscheidscentrum De Cipres.

Aan het roer van De Cipres staat Simon Westerveld die wordt bijgestaan door Cees Brugman en Marcel Schabbink. Sinds kort is De Cipres geen franchiseonderneming meer van Monuta. "Ik werkte 20 jaar met Monuta samen. Maar Monuta heeft de stekker uit het franchiseconcept getrokken. Erg vind ik dat niet. Ik ga gewoon onder mijn eigen naam verder."

Westerveld Uitvaartzorg is er voor alle mensen, van elke afkomst en gezindte, kerkelijk of niet. Ook regelt Westerveld uitvaarten waarbij de overledene terug wil naar het moederland. "Ik heb 12,5 jaar in Amsterdam gewerkt. Daar deed ik ervaring op met mensen uit verschillende culturen en geloven. Wij kennen hun gebruiken en passen deze toe."

Westerveld Uitvaartzorg heeft het Keurmerk Uitvaartzorg waardoor ook verzekerden terecht kunnen bij De Cipres. "Naast mij zijn ook Cees en Martin gecertificeerd uitvaartverzorger. Wij kunnen de mensen in alles adviseren. Over of ze een kerkdienst willen, bij de rouwbrieven we maken afspraken voor de afscheidsdienst en helpen met het vinden van de geschikte begraafplaats of crematorium."

Een fijne service biedt Westerveld met twee sleutelkamers. "Een familie van een overledene krijgt een sleutel. Hierdoor kunnen zij 24 uur per dag bij hun dierbare zijn en hoeven ze geen afspraak te maken."

Doordat Westerveld geen fee meer hoeft af te dragen aan Monuta, kan hij uitvaarten voor een lagere prijs aanbieden. "Dat is dus ook positief voor onze klanten." Verder blijft Westerveld Uitvaartzorg de service aanbieden die men gewend is. "We hebben alleen een nieuw telefoonnummer."

023-3032765
afscheidscentrumdecipres.nl