Ook de wijkagent komt een kijkje nemen in de wel heel speciale winkel.
Ook de wijkagent komt een kijkje nemen in de wel heel speciale winkel. Foto: Het Palet

Ruilwinkel Het Palet in De Symfonie

Vervolg voorpagina

Voor Hetty van Warmond is een bezoek aan de ruilwinkel iets waar ze naar uitkijkt. "Mijn kleinzoon zit op Het Palet, misschien kom ik hem wel in de winkel tegen. Het leuke van Daltononderwijs vind ik, is dat kinderen er goed met elkaar leren omgaan en hun creativiteit wordt bevorderd. Dat zijn twee belangrijke zaken waar ze tot hun 100ste plezier van hebben. En het is prachtig om te zien hoe betrokken de docenten op die school zijn. Was dat in mijn jeugd ook maar het geval geweest, dan was ik vast en zeker veel verder in de maatschappij gekomen."

Knus

Een vader van een leerling is ook tevreden over Het Palet: "Welke school doet nu zoiets als een ruilwinkel? Dat is toch wel heel betrokken? En voor winkelcentrum De Symfonie is het ook goed. Er staan te veel winkels leeg en dat is echt niet nodig. Je kunt hier als consument echt goed terecht. En met een ruilwinkel erbij wordt het helemaal knus. Jammer dat ze niet het hele jaar door open zijn."

Openingstijden

De ruilwinkel is te vinden in een winkelpand aan de Venneperweg 16a, het voormalige pand van Sogno Shoes, in De Symfonie in Nieuw-Vennep. De openingstijden zijn woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 15.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.