Oud-prof Rames Krishan bezoekt TVH

HOOFDDORP - De ontmoeting met de oud-Davis Cup-speler en juniorenkampioen van Wimbledon en Parijs bij Tennisvereniging Hoofddorp heeft een goed gevoel achtergelaten.

Op initiatief van vriend en TVH-lid Kris Ramamurthy en Hans Hutjes was de Indische 'legend' donderdag 9 mei uitgenodigd om over zijn carrière te vertellen en de jeugd en leden de kans te geven over zijn ervaringen te horen. Ruim veertig belangstellenden, waaronder genodigden en bekenden van Ramesh 'uit het land', hadden zich rond baan 1 verzameld. Daar zagen zij vier talentvolle, enthousiaste TVH-jeugdigen, door trainer Brian geselecteerd, een gevarieerde, interessante demonstratietraining, gegeven door de Indiër, ondergaan.

Bij de kennismaking en het vragenmoment in het clubhuis deed zich nog een verrassend intermezzo voor. TVH-lid Sabien Bosman, getraind door Brian Lancaster, kwam haar gewonnen gouden (enkel) en zilveren (dubbel) medailles bij de Special Olympics World Games 2019 voor personen met een verstandelijke beperking in Abu Dhabi laten zien en vertelde erover.

Ramesh kwam zelf ook in actie bij een dubbelpartijtje met Maurice tegen Frans en Thomas. Ondanks duidelijke heupklachten was te zien, dat hij 'het spelletje' nog steeds goed beheerst. De dubbel leek in een 'vriendelijke' 4-4 te eindigen, maar daar staken Frans en Thomas toch een stokje voor, door na 40-0 achter de game toch nog te winnen.

Bij de afronding in het clubhuis werd de sympathieke Ramesh Krishnan dankwoorden toegesproken voor zijn enthousiaste en belangeloze inbreng. Hij ontving een TVH-shirt en wat 'snoepgoed' als bewijs van dank aangeboden.