Alles voor de barbecue, lounge- en tuinsets, planten en kachels, KARWEI is klaar voor de zomer.
Alles voor de barbecue, lounge- en tuinsets, planten en kachels, KARWEI is klaar voor de zomer. (Foto: KARWEI Hoofddorp)

KARWEI Hoofddorp heeft alles voor een heerlijk buitenseizoen

HOOFDDORP - Iedereen is de afgelopen weken in de tuin bezig geweest en is (bijna) klaar voor een mooi en gezellig buitenseizoen. Bij KARWEI Hoofddorp kun je je laten inspireren voor een heerlijk en zorgeloos buitenleven. KARWEI heeft hebben alles in huis voor een fantastische zomer.

Veel mensen waren de afgelopen weken in hun tuin in de weer met de groene aanslagreiniger. Zij zorgden dat de houten tuinmeubelen weer strak in de lak zitten. En zij plaatsten en onderhielden vele schuttingen. Moet je nog de laatste hand leggen aan je tuin, KARWEI staat voor je klaar. De bouwmarkt kan helpen bij het onderhoud aan de tuin, biedt diverse loungesets en heeft alles in huis voor een geslaagde barbecue.

Seizoenstip

Ook kan KARWEI maatwerk zonweringen bestellen en plaatsen. Laat je inspireren in de winkel. Een verkoopmedewerker geeft graag vrijblijvend advies. Van markiezen en (maatwerk) horren tot aan terrasoverkappingen en screens, KARWEI kan het allemaal leveren.

Wat je klus ook is, met hulp van KARWEI gaat het je lukken. Houd het KARWEI-krantje of www.karwei.nl in de gaten voor speciale acties tijdens het tuinseizoen. Het team staat voor je klaar.

KARWEI Hoofddorp
Noordmeerstraat 32-36
2131 AD Hoofddorp
023-565 1215