Dankzij scherp inkoopbeleid beste prijzen.
Dankzij scherp inkoopbeleid beste prijzen. (Foto: Rodi Media)

Koopjes bij Voordeelpunt

ENKHUIZEN - Enkhuizen is een discounter rijker. Sinds een aantal weken is Voordeelpunt gevestigd in winkelcentrum Koperwiekplein. Deze week onder meer LIpton icetea en chocolade Sinterklaasjes voor een spotprijs.

Voedselkoopjes spotgoedkoop

Voordeelpunt richt zich exclusief op voedselproducten en biedt zowel merkproducten als merkloze producten in voordeelverpakking aan. Eigenaar Albert Rozendaal: "De ene keer is het chocolade en heb ik bijzondere salades, de andere keer maaltijdzakken van Honig, Blueband of muesli."

Scherp inkoopbeleid

Wekelijks ander aanbod

In de kleine winkel varieert het aanbod van week tot week. "Als de ene week iets in de aanbieding is, is er geen zekerheid dat dit product de volgende week ook nog in de schappen ligt. Soms kan het snel gaan, maar gevarieerd is het aanbod altijd", vertelt Albert Rozendaal.

Door het scherpe inkoopbeleid gaat het om partijgoederen. "Ik heb altijd rond de twintig, vijfentwintig scherp geprijsde artikelen die je nergens anders vindt."

Vrijdag en zaterdag

De winkel is een aantal weken geleden geopend en kent een stormachtig begin, aldus de eigenaar.

"Mensen zijn verrast wat ze hier vinden en weten mensen ons al goed te vinden. De chocolade van Ferrero Rocher waren in een mum uitverkocht."

Kaas voordeel

Voordeelpunt is gevestigd in de voormalige kaaswinkel naast de hoofdingang en verkoopt nog steeds zestig verschillende soorten kaas in voordeelverpakkingen. Kleurstickers bepalen de actieprijs: blauwe sticker betekent drie kaasproducten voor zes euro; rode sticker is drie kaasjes voor tien euro en een groene sticker is twee stukken kaas voor tien euro.

Twee dagen per week

Koperwiekplein

Voordeelpunt is geopend elke vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Voordeelpunt, winkelcentrum Koperwiekplein, ingang aan de Reigerweg/Meeuwenlaan.

Zie ook de Facebookpagina.