Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Maak kans op filmkaartjes Fisherman's Friends

In samenwerking met Cinema Enkhuizen biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Fisherman's Friends. Een komedie van Chris Foggin.

Het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Als de bijdehante Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega's in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman's Friends op de kade zingen. Hij wordt gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven. Een hartverwarmende film over een gemeenschap waar liefde en vriendschap voor alles gaan.

Kans maken op twee kaarten voor Fisherman's Friends op zondag 1 december om 14.00 uur met aanwezigheid van shantykoor De Enkhuizer Sjappetouwtjes? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa van de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Kaartverkoop en programma zie: www.cinemaenkhuizen.nl.