Koperwiekplein, hét centrum voor decemberaankopen

ENKHUIZEN - December is altijd een heerlijke maand om naar uit te kijken. De feestdagen staan voor de deur en die staan garant voor gezelligheid, cadeautjes en lekker eten en drinken. Juist daarvoor zit iedereen goed bij winkelcentrum Koperwiekplein. De winkeliers zijn al weken in de weer om klanten een leuk feestdagenassortiment aan te kunnen bieden. Natuurlijk kunnen de komende dagen ook nog de laatste sinterklaascadeautjes in huis worden gehaald!

In de winkels van het Koperwiekplein zijn niet alleen alle ingrediƫnten voor een heerlijk feestmaal te vinden. Ook voor kerststukjes, boeketten, tafelstukjes en zelfs kerstbomen kunnen klanten hier terecht.

Cadeaubonnen

En natuurlijk is er in het winkelcentrum ook genoeg leuks te vinden om cadeau te kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw en lekker luchtje. Of wat te denken van een staatslot? Een cadeaubon voor een gourmetschotel van de slager of een cadeaubon voor een visschotel van Jan en Erna.

Decemberactie

Winkelcentrum Koperwiekplein eindigt het jaar steevast met een spetterende, succesvolle kassabonnenactie. "Klanten kunnen na het afrekenen op de achterkant van de kassabon hun naam en telefoonnummer schrijven en deze vervolgens deponeren in de blauwe bus op het binnenplein", vertelt Jan van Visspeciaalzaak Jan & Erna.

Twee minuten gratis

Jan: "Hiermee maken ze wekelijks kans op een cadeaubon van de deelnemende winkeliers. Bovendien worden een aantal prachtige hoofdprijzen uitgereikt: dinerbonnen voor twee personen, twee keer een minuut gratis winkelen, waardebonnen van vijftig euro van Simyo, gourmetschotels, visschotels, een jaar lang bloemen op tafel, en natuurlijk oudejaarspakketten van bakkerij Stevers."

Feestmaand

De actie start 30 november en duurt tot en met 24 december. Op het binnenplein is terug te zien wie de gelukkige winnaars zijn. Ook op Facebook worden de namen vermeld.

Iedere zaterdag in december is er een trekking. De gewonnen Gourmetschotels van slagerij Zunnebeld en de visschotel van Visspeciaalzaak Jan & Erna zullen van te voren besteld worden. De visschotels zijn eventueel Eerste Kerstdag tussen 10.00 en 11.00 uur af te halen.