Het gala van 2018
Het gala van 2018 (Foto: Diane Lighthart)

Galabal RSG Enkhuizen

ENKHUIZEN - Voor de eindexamenkandidaten van vmbo-tl, havo & vwo is het eindelijk zover; hun schoolleven zit er bijna op. Alleen nog voorbereiden op het examen en dan nog het examen zelf. Maar traditiegetrouw staat eerst het Galabal in de Nieuwe Doelen op het programma. Donderdag 18 april om 19.30 uur.

Het feest waar menig leerling al hun hele schoolperiode naar uitkijkt. Uitgedost in een prachtig pak (hoe vaak komt dit voor?) met glimmende schoenen en de meiden in schitterende jurken met elegante hakken eronder. Een feest om te aanschouwen voor het publiek. Trotse vaders, moeders en familie aan de kant voor het maken van foto's. Natuurlijk gaat dit gepaard met een bonte stoet van limousines, cabrio's, motors, oldtimer busjes et cetera. Elk jaar is het weer een fantastisch gezicht om de stoet leerlingen op de rode loper voor de Nieuwe Doelen te aanschouwen.

Stuur foto's in!

Verzocht wordt of toeschouwers lopend of met de fiets komen, of de auto achter het station te parkeren. Wie mooie foto's van zijn of haar zoon of dochter heeft kan deze tot vrijdag 19 april 10.00 uur mailen naar: dedrom@rodi.nl. Voorzien van naam en de namen van de gefotografeerde. Let op dat er wel toestemming voor publicatie is gegeven. Wellicht staat de ingestuurde foto in de komende uitgave.