Open dag 't Radje

VENHUIZEN - De open dag van Zorgboerderij 't Radje staat zondag 28 april op het programma en het betreft de derde versie. Met wederom een groter aanbod dan afgelopen jaren, zowel op creatief, culinair, gezondheid en muzikaal gebied.

Op deze open dag kan iedereen uitleg krijgen van de organisatie en vrijwilligers over wat een zorgboerderij inhoudt. Maar ook: een grote zelfmaakmarkt, waar Évlac en andere zelfmakers hun producten presenteren. Er is een grote diversiteit van zelfmakers, zoals een visroker, bakker, wijnmaker, creatievelingen met draad, diverse zuivelproducten waaronder schapenijs, kaasboer, koffiebranders uit West-Friesland. Daarnaast hebben zijn er diverse workshops voor kinderen, zoals gezond koken, bakken van koekjes, knutselen voor Moederdag, armbandjes maken et cetera. Ook is er weer een heus gezondheidsplein, waar onder andere het haar geknipt kan worden, de nagels worden geïnspecteerd, en een massage eventueel tot de mogelijkheden behoort.

Muziek

Op deze dag zijn leuke trekzakkers aanwezig die alles muzikaal omlijsten, daarnaast is er ook nog een leuke band om lekker naar te luisteren. Kom langs op zondag 28 april. Kom lekker genieten, proeven, beleven en wordt vooral geïnformeerd wat een zorgboerderij allemaal betekent en ontdek dat plezier hebben bovenaan staat bij zorgboerderij 't Radje op Westerbuurt 9 in Venhuizen. De open dag begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De toegang is gratis.

Alvast volgen welke standhouders er staan? Kijk op de Facebookpagina van zorgboerderij 't Radje, of bezoek de website www.zorgboerderijhetradje.nl.