VOX LUX
VOX LUX (Foto: Atsushi Nishijima)

Maak kans op filmkaartjes VOX LUX

ENKHUIZEN - In samenwerking met Cinema biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film VOX LUX, met onder anderen: Natalie Portman, Jude Law en Stacy Martin.

Tijdens de herdenking van een schietpartij op school, zingt overlevend slachtoffer Celeste een hartverscheurend lied. Het maakt van haar een onverwachte ster. Met de hulp van haar manager groeit ze uit tot een wereldberoemde popster. In 2017 is de dan 31-jarige Celeste bezig met haar comeback. Maar schandalen en persoonlijke problemen bedreigen haar carrière. VOX LUX kreeg sinds zijn première op het filmfestival van Venetië lovende kritieken. In de hoofdrollen schitteren Natalie Portman en Jude Law als popster en haar manager. De nummers in de film werden geschreven en gecomponeerd door singer-songwriter Sia.

Kans maken op twee kaarten voor de voorstelling van VOX LUX, woensdag 24 april om 20.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Voor kaartverkoop en informatie over het programma: www.cinemaenkhuizen.nl