Houd datum vrij voor vrijwilligersfeest!

ENKHUIZEN - Vorig jaar hebben Ruim 200 vrijwilligers uit Enkhuizen genoten vorige jaar van een heerlijk buffet onder muzikale begeleiding van Shantykoor de Enkhuizer Sjappe Touwtjes in Brouwerij De Werf.

Dit is een vooraankondiging voor het vrijwilligersfeest 2019. Het feest wordt dit jaar gehouden op zaterdag 14 september van 18.45 tot 22.00 uur. Houd dus deze datum vrij in de agenda.

Alle vrijwilligers zijn van harte welkom! Er is dit jaar plaats voor 200 vrijwilligers. Aanmelden voor het feest is op dit moment nog niet mogelijk. De officiƫle uitnodiging en aanmeldmogelijkheid (via het Vrijwilligerspunt), wordt eind augustus verwacht.

Vrijwilligersspeld

Degenen die iemand kennen die al jaren actief is als vrijwilliger voor de sportclub, vereniging of stichting, worden verzocht deze mensen op te geven voor een vrijwilligersspeldje, dit kan tot 1 juli. De kandidaten kunnen worden opgegeven via het formulier op de website https://www.enkhuizen.nl/vrijwilligerswerk. Hier zijn ook de richtlijnen voor het toekennen van de gouden en zilveren speld te vinden. Het college besluit te zijner tijd of de kandidaat voor de speld in aanmerking komt. De uitreiking van de speldjes vindt plaats op het vrijwilligersfeest.