On the basis of sex.
On the basis of sex. (Foto: aangeleverd)

Maak kans op filmkaartjes On the basis of sex

ENKHUIZEN - In samenwerking met Cinema biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film On the basis of sex met onder anderen Felicity Jones - Armie Hammer - Kathy Bates.

On the basis of sex is het waargebeurde en inspirerende verhaal over juriste Ruth Bader Ginsburg. In 1971 staat ze aan het begin van haar carrière en worstelt met discriminatie op basis van het feit dat ze een vrouw is. In de film zien we hoe Ruth in een door mannen gedomineerde wereld de weg naar het Amerikaans Hooggerechtshof heeft bevochten. Ruth Bader Ginsburg is één van de grootste vrouwelijke iconen ter wereld; ze heeft wereldwijd enorm veel betekend voor vrouwenrechten en emancipatie. Anno 2019 is haar verhaal relevanter dan ooit. Met Felicity Jones en Armie Hammer.

Kans maken op twee kaarten voor de voorstelling voor On the basis of sex op 25 maart 20.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Voor kaartverkoop en informatie over het programma: www.cinemaenkhuizen.nl