Vrijwilligers Martin Klarenberg, Trudy de Jong en Suze van Zaanen assisteren tijdens de Hollandse dag.
Vrijwilligers Martin Klarenberg, Trudy de Jong en Suze van Zaanen assisteren tijdens de Hollandse dag. (Foto: aangeleverd)

Foodtruck bezoekt Overvest

ENKHUIZEN - Woonzorgcentrum Overvest gaat mee met zijn tijd. Op dinsdag 24 september van 14.00 tot 16.00 uur staat een foodtruck voor de deur met allerlei lekkere hapjes. De truck is er speciaal voor mantelzorgers en vrijwilligers. Oók voor vrijwilligers in spe.

Op deze ludieke manier wil Overvest aandacht geven aan deze onmisbare groep.

Vrijwilligers

Nieuwe vrijwilligers zijn meer dan welkom, dus kom ook even aanwaaien in dit bruisende huis aan de vest. Vrijwilligers zijn er nooit genoeg en vrijwilligerswerk is heel divers. Het gaat er niet alleen om wat de organisatie vraagt, maar ook wat de vrijwilliger te bieden heeft. Vrijwilligerswerk is maatwerk waarin we samen op zoek gaan om ieders talent of hobby te kunnen toepassen. De groep vrijwilligers van Overvest zet zich dagelijks in voor allerlei activiteiten. Dit varieert van de welbekende bingo tot een rondje door de haven op de duo-fiets. Ook kunt u het team versterken op de woongroepen of assisteren bij evenementen, zoals het Haringfestival. Liever een potje sjoelen of als chauffeur de mensen rondrijden: alles is mogelijk!

Geïnteresseerd? Meer informatie over vrijwilligerswerk binnen Overvest? Kom dan 24 september van 14.00 tot 16.00 uur langs voor een hapje en een drankje en om kennis te maken. Meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Jacqueline Schipper, Jacqueline.schipper@omring.nl,

Dagbestedingscoach Wendy Kamp tijdens de bingo waar hulp van vrijwilligers onmisbaar is.