Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Maak kans op filmkaartjes Mijn bijzonder rare week

In samenwerking met Cinema Oostereiland biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Mijn bijzonder rare week met Tess. Een Nederlandse familiefilm naar het bekroonde jeugdboek van Anna Woltz met hoofdrollen voor Sonny van Utteren, Josephine Arendsen en Julian Ras.

Sam is bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven. Tijdens zijn vakantie op Terschelling begint hij daarom aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met Tess wordt hij een avontuur ingetrokken, dat hem doet inzien dat je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een besluit, waardoor zijn vriendschap met Tess op het spel komt te staan. Tess haar leven zal hierdoor voorgoed veranderen. De film won diverse internationale prijzen.

Kans maken op twee kaarten voor Mijn bijzonder rare week met Tess op zondag 30 juni om 10.30 uur? Mail dan naar actiedrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Voor kaartverkoop en informatie over het programma: www.cinemaenkhuizen.nl.