Unieke Deense brillen Design Dagen bij Oogwereld Van der Klei.
Unieke Deense brillen Design Dagen bij Oogwereld Van der Klei. (Foto: aangeleverd

Deense brillen Oogwereld Van der Klei

ENKHUIZEN - De Deense brillenmerken Lindberg en Ørgreen staan van donderdag 31 oktober tot en met zaterdag 9 november centraal bij Oogwereld Van der Klei.

Minimalistisch Scandinavisch design

Less is more

Van deze merken zijn gedurende deze weken extra grote collecties aanwezig. "Collecties die we kunnen typeren als minimalistisch, elegant, innovatief en stijlvol. Onder het genot van een hapje en drankje in Deense stijl is het gezellig brillen passen."

Lindberg

Lindberg is een typische exponent van het minimalistisch Scandinavisch strak design en voor de brillen geldt zeker de kwalificatie Less is More. De monturen onderscheiden zich door luxe, eenvoud en comfort. Klassieke elegantie, maatwerk en kwaliteit maken de brillen uniek, tijdloos en elegant.

Deense Design Dagen

Kleurencombinaties

De brillen van Ørgreen zijn allen herkenbaar aan de strakke vormen en de verrassend mooie Kleurencombinaties. Alle monturen zijn gemaakt van hoogwaardig titanium en beta-titanium. Koopt u tijdens de Deense Design Dagen een complete bril van het merk Lindberg of Ørgreen? Ontvang dan een leuke goodybag cadeau!

Goodybag

Nieuwsgierig geworden naar deze twee unieke brillenmerken, Oogwereld Van der Klei, Westerstraat 41 in Enkhuizen, nodigt u graag uit in de winkel om ze te komen bekijken. Oogwereld van der Klei, Westerstraat 41, 1601 AB Enkhuizen. Meer informatie via 0228 312002 of oogwereld.nl.