Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Filmkaartjes Portrait De la Jeune Fille En Feu?

In samenwerking met Cinema Enkhuizen biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Portrait De La Jeune Fille En Feu. Een drama van Celine Sciamma.

Op een afgelegen eiland bij Bretagne aan het einde van de 18e eeuw, krijgt kunstenares Marianne (Noémie Merlant) de opdracht om het huwelijksportret van Heloïse (Adèle Haenel) te schilderen. Tijdens lange wandelingen observeert ze haar model uitvoerig. In Heloïses laatste dagen van vrijheid, groeit de aantrekkingskracht tussen de twee vrouwen, totdat uiteindelijk de liefde ontvlamt. Een tijdloos en universeel verhaal over verliefd worden, verlangen en onmogelijke liefde van regisseur Céline Sciamma (TOMBOY, GIRLHOOD). De film won in Cannes de Queer Palm (Roze Palm), een filmprijs voor films met LHBTI-gerelateerde thema's.

Kans maken op twee kaarten voor Instinct op maandag 21 oktober om 20.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Kaartverkoop en programma zie: www.cinemaenkhuizen.nl.