Veelzijdige techniektraining voor jonge voetballers.
Veelzijdige techniektraining voor jonge voetballers. (Foto: aangeleverd)

Trainen als profvoetballer

HOOGKARSPEL - De Jeugdvoetbaldagen voor jeugdspelers die profvoetballer willen worden vinden plaats van maandag 21 oktober tot en met woensdag 23 oktober op het complex van Spirit'30.

Dynamische balvaardigheid kun je leren

De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding. Alle kinderen van vijf tot en met vijftien jaar kunnen hier aan deelnemen. Lidmaatschap niet vereist.

Professionele trainers

De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele trainers. De basistechnieken worden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode; een intensieve en wedstrijdgerichte scholing die de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder laat toenemen.

Wiel Coerver methode

Het moderne voetbal vereist een dynamische balvaardigheid die de jeugd verwerft nadat eerst de bewegingen met de bal technisch goed worden beheerst. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties ontwikkelt de speler zijn handelingssnelheid sterk. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel vooruit gaat.

Zelfbewuster

Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer de bal op. Inschrijven via jeugdvoetbalopleiding.nl/jeugdvoetbaldagen.