Carnaval vieren doe je samen met Slingshot.
Carnaval vieren doe je samen met Slingshot. (Foto: aangeleverd)

Slingshot op Prinsenbal 2020

ENKHUIZEN - De Haringhoppers haalt de negenkoppige feestband Slingshot naar Enkhuizen voor het Prinsenbal 1 februari 2020.

Carnaval vieren, dat kunnen ze in Enkhuizen wel. Het weekend van 22 februari 2020 staat de agenda van de Haringhoppers weer bol van de activiteiten.

Maar eerst het Prinsenbal, dat dit jaar wordt opgeluisterd door de coverband Slingshot. Deze sympathieke en energieke band met rockende gitaren en een opzwepende blazerssectie, blaast het publeik omver met herkenbare en dansbare nummers vanaf de jaren zestig tot nu. Probeer maar eens niet mee te zingen met alle hits en herkenbare tracks die voorbij komen. Stilstaan is voor de echte carnavalvierders nauwelijks mogelijk wanneer de feeststemming iedereen heeft bereikt.

Slingshot neemt feesten héél serieus en is van mening dat iedereen gelijk is én dat iedereen mee moet doen. Daarom wordt ook aan iedereen gedacht met hits van Gers Pardoel tot de Beatles, van Doe Maar tot Daft Punk. Frontman Roy en de Slingshot mannen laten de de stijlen pop, Hollands, rock, dance, urban en skihut allemaal voorbij komen. De Haringhoppers nodigt heel Enkhuizen uit om samen met hen het Prinsenbal te vieren zaterdag 1 februari in De Nieuwe Doelen. Het feest begint om 21.00 uur en duurt tot 01.00 uur. De entree is 5 euro en voor leden gratis. Het échte Carnavalsfeest is zaterdag 22 februari. Dan belooft De Nieuwe Doelen vanaf 21.00 uur weer één grote hossende massa te worden. Bernard Karsten en Miles Leeuw zetten De Nieuwe Doelen op zijn kop met hun zeer uitgebreide feestrepertoire. Als Bernard begint met zingen is het feest en dat houdt de hele avond niet meer op. Entree: tien euro.