IVV zoekt sponsoren voor clubgebouw

LANDSMEER - Op dit moment laat IVV de kleedkamers renoveren. Deze grondige renovatie is onderdeel van een masterplan om het gehele clubgebouw te renoveren. Het huidige clubgebouw dateert uit de jaren zeventig en is toe aan renovatie.

Modern en fris clubgebouw

De vereniging groeit in ledenaantallen en hier hoort een modern en fris clubgebouw bij. Voorzitter Denis Brouwer, vertelt over de renovatieplannen, hij wil graag het gezellige van het huidige clubgebouw combineren met een nieuwe en moderne inrichting en facilitaire mogelijkheden.

"Er is wel een masterplan, maar de financiering is nog niet geregeld. Binnenkort gaan we met alle stakeholders: leden, vrijwilligers, sponsoren, fondsen, banken en gemeente om de tafel om de financiering mogelijk te maken. We zullen een aantal activiteiten opstarten om onze eigen inbreng vanuit de vereniging veilig te stellen. Het zou mooi zijn als we in het jaar 2020, het jaar dat we ons honderdjarig bestaan vieren, het masterplan kunnen uitvoeren."

Daarnaast gaat IVV een samenwerking aan met BSO De Wagemaker. Deze nieuwe buitenschoolse kinderopvang zorgt dat drie keer per week een groot aantal kinderen op de velden van IVV in beweging zijn. IVV is blij met deze samenwerking en ziet dit als een logische invulling van haar maatschappelijke en sociale functie binnen de gemeente Landsmeer.