Dienstencentrum Landsmeer

LANDSMEER - Bij Dienstencentrum Landsmeer (DCL) kunnen vijftigplussers donderdag 28 maart komen kienen. Verder bestaat het dienstencentrum in 2019 vijftig jaar, wat zij natuurlijk niet geruisloos voorbij zullen laten gaan.

Vrijwilligers van het Dienstencentrum verzorgen de kienmiddag voor vijftigplussers. Als het aan de vrijwilligers ligt, wordt het een fijne middag met leuke prijzen. Het begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Deelnemen kan voor 1,75 euro per plankje. Voor vervoer vanuit Landsmeer, Den Ilp of Purmerland kunnen mensen daags tevoren bellen via 020-4824190. DCL bevindt zich op Dr. M.L. Kingstraat 2B in Landsmeer.

Dienstencentrum 50 jaar

Dit jaar bestaat Dienstencentrum Landsmeer vijftig jaar. Later in het jaar staan zij hier uitgebreid bij stil, met onder andere oude foto's, documenten en krantenknipsels. De medewerkers verwachten dat er veel meer foto's in omloop zijn.

Zij roepen daarom iedereen van het DCL die nog foto's van activiteiten of bijzondere momenten bezit op om contact op te nemen. DCL wil deze foto's graag lenen of inscannen en gebruiken voor een fototentoonstelling in het gebouw.

Leuke foto's

Wie leuke foto's heeft, kan contact opnemen via 020-4824190 of dienstenc.landsmeer@hetnet.nl. Ook is het mogelijk bij het kantoor aan de Dr. M.L. Kingstraat 2B in Landsmeer binnen te lopen.

Meer informatie over Dienstencentrum Landsmeer is op te vragen op de website van het centrum. Deze is te vinden op: www.dcl-landsmeer.info.