Verlies OSV

AMSTERDAM - OSV verloor in de tweede klasse met 2-1 van ASV Arsenal. Door dit verlies blijft het team van trainer Ron van der Velde geen koploper in de laatste periodetitel. OSV begon matig aan de derby. Er was te weinig overleg en er waren amper kansen. Wel werd door beide teams in een hoog tempo gespeeld.

Aan beide kanten waren er mogelijkheden. Nicky Roele had pech dat zijn inzet door de Mokumse doelman nog werd gestopt. In de vijfendertigste minuut kwam Arsenal, na een goed opgezette aanval, op voorsprong. De doelman van OSV voorkwam voor de pauze door twee goede reddingen dat zijn team op grotere achterstand kwam.

In de tweede helft was het spel van OSV absoluut niet slecht. Yoey Noordenbos maakte een kwartier voor tijd nog de aansluitingstreffer . Verder kwam het team niet, de achterhoede van Arsenal gaf geen kansen meer weg.