Nera is Verhuisdier van de Week.
Nera is Verhuisdier van de Week. (Foto: verhuisdieren.nl)

Dit is Nera, een prachtige, zwarte Europese korthaar poes (ongesteriliseerd) van acht jaar oud. Het is een lief en speels dametje, dat ze bij nieuwe mensen de spreekwoordelijke kat uit de boom kijkt.

Prachtige, zwarte Europese korthaar poes

Naar haar baasje toe is ze erg aanhankelijk en vindt ze het fijn om lekker bij hem of haar op bed te liggen. Ook kan ze zich heerlijk vermaken door naar buiten te turen. Nera is klein van stuk doordat zij geboren is met een hartafwijking.Hiervoor krijgt zij medicatie. Ook heeft ze een zwakke blaas, waardoor er (plas)'ongelukjes' kunnen voorkomen in huis.

Gezocht wordt naar een baasje/gezin, die Nera de zorg, tijd, liefde en aandacht kunnen bieden die zij nodig heeft. Het zou fantastisch zijn als ze op een plekje terechtkomt, waar er rekening wordt gehouden met haar medische ongemakken. Nera is gechipt, gevaccineerd en beschikt over een Europees paspoort.

Vanwege tijdgebrek zijn de huidige baasjes van Nera op zoek naar een fijn en liefdevol thuis voor haar. Wie geeft dit lieve dametje dat fijne nieuwe thuis?

Ben je benieuwd of Nera bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.