OSV in derde periode ongeslagen bovenaan

AMSTERDAM-NOORD - OSV won in de tweede klasse met 3-0 van AMVJ. Door dit resultaat is het team van trainer Ron van der Velde na twee duels in de derde periode nog ongeslagen en staat bovenaan.

In de eerste helft was het spel van OSV behoudend. AMVJ probeerde op voorsprong te komen maar had last van de felle wind. De grootste kans in het eerste bedrijf kreeg Nicky Roele. De thuisploeg had in de tweede helft wind mee en profiteerde daar direct van. Door Roele werd de openingstreffer gemaakt en vanaf dat moment werd het spel van de tegenstander minder.

Niet veel later kon Amine Aboutaleb de volgende treffer maken. OSV kon daarna het duel rustig uitspelen. Jesse Willems die een prima wedstrijd speelde kon nog de laatste treffer van de middag maken. OSV won omdat het beter met de kansen omging. OSV staat met zes punten aan kop in de laatste periode. OSV is sterk genoeg om een serieuze kandidaat voor deze periode te blijven.