Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Praktische weetjes en tips op Regionale Duurzaamheidsbeurs

REGIO - Wilt u ook weten wat u kunt doen om het milieu en uw portemonnee te besparen? Heel praktisch, in uw eigen huis of bedrijf? Of wilt u weten wat overheden of wooncorporaties van plan zijn? En wat dit voor u betekent? Kom dan op zaterdag 6 april naar Sporthal de Kloek in Middenbeemster.

Grootste van Noord-Holland

Op de derde Regionale Duurzaamheidsbeurs zijn de nieuwste producten en regelingen te vinden rond energiebesparing. Maar ook wat er zoal in uw eigen omgeving gebeurt om CO2 te minderen. Goed om te weten. Handig als je iets van plan bent.

Vijftig bedrijven en organisaties uit de regio en daarbuiten zijn op de beurs aanwezig. Zij tonen innovaties rond energiebesparing in huis en bedrijf, praktisch elektrisch vervoer, duurzaam eten en handige recyclingproducten. Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen, isolatie en warmtepompen? Of nieuwe modellen elektrische auto's, scooters of ontwikkelingen rond duurzame voeding? U vindt het er allemaal. Overheden geven informatie over bruikbare regelingen en toekomstige plannen. U hoort wat wooncorporaties of de vervoersregio doen en wat de vier energiecoöperaties in de regio beogen.

Lees verder op pagina 5