Trieste middag voor OFC

OOSTZAAN - Het zaterdagteam van OFC verloor in de tweede klasse met 0-1 van EDO. De concurrenten wisten onderin wel punten te pakken, en de achterstand is nu wel zeer groot geworden.

De Haarlemmers begonnen sterk en werden al snel gevaarlijk. Doelman Giorgio Kuiper was goed in vorm en voorkwam een achterstand voor de thuisploeg. Na een goede voorzet van Tim Kuiper kreeg Scotty Coolen een goede kans, het ontbrak hem echter aan geluk. Even later had spits Nick Kramer pech na een goede actie. Vrijwel direct daarna moest de arbiter zich laten behandelen. En ondanks de goede behandeling van OFC verzorger Casper Schuts moest hij toch van het veld. Gelukkig stond scheidsrechter Eric Kooij langs de kant, en kon het duel verder gaan.

Tot en met het rustsignaal gebeurde er weinig. De tweede helft was amper begonnen of het stond al 0-1. OFC had daarna niet de kracht om terug te komen. Alleen Adnan Barakat kon met een vrije trap nog gevaarlijk worden. Het zal voor OFC heel moeilijk worden om rechtstreekse degradatie te voorkomen.