Presentatie duurzame maatregelen in Luijendijk en Havenzathe

LANDSMEER - De gemeente Landsmeer houdt morgen en op woensdag 13 november samen met Duurzaam Bouwloket en Omgevingsdienst IJmond informatieavonden over het verduurzamen van woningen.

Bewoners uit Havenzathe en Luijendijk krijgen concrete verduurzamingsadviezen en kunnen zich direct inschrijven voor gezamenlijke inkoopacties. De bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur in Vrij en Blij (Dr. M.L. Kingweg 2c).

Duurzaam Bouwloket is een onafhankelijke partij, gespecialiseerd in de verduurzaming van woningen. De afgelopen weken heeft zij een maatwerkadvies opgesteld voor de meest rendabele maatregelen per woningtype.

De inwoners van de twee wijken hebben een uitnodigingsbrief gekregen. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom op de bijeenkomst. Aanmelden is mogelijk via info@duurzaambouwloket.nl onder vermelding van: Havenzathe/Luijendijk, naam en woonadres. Dit advies wordt door het Duurzaam Bouwloket aangeboden, en is een onderdeel van het Uitvoeringsprogramma Duurzaamheid van de gemeente Landsmeer.