Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Ga met Freek Vonk op avontuur

AMSTERDAM – Freek Vonk geeft op 27, 28, 29 en 30 december shows in de AFAS LIVE. In de show 'Dwars Door De Wildernis' vertelt Freek over zijn wereldwijde avonturen die hij afgelopen jaar tijdens zijn reizen heeft beleefd. De verhalen worden ondersteund door een spectaculaire show en video's. De familievoorstelling, voor alle leeftijden, bevat zowel spannende als leerzame momenten. Daarnaast zal hij vragen uit het publiek beantwoorden. Kaarten voor de live shows van Freek zijn verkrijgbaar via www.freekvonklive.nl

"Zeven maanden per jaar reis ik de hele wereld over en ontmoet ik de meest bijzondere dieren! Maar het hoogtepunt van het jaar is om alle avonturen tijdens mijn shows in de kerstvakantie met iedereen te mogen delen! Ik kijk er weer waanzinnig naar uit! Ga jij mee op avontuur?!"

Op 27, 28, 29 en 30 december vertelt dr. Freek Vonk in zijn allernieuwste familieshow "Dwars door de Wildernis" over haaien, dino's, slangen en vele andere dieren. De leerzame 90 minuten durende show in AFAS Live is het vertrekpunt van een spectaculair avontuur dwars door de wildernis. Van heel lang geleden, naar diep in de zee tot hoog in lucht. De meest bijzondere en gave dieren komen voorbij.

Freek gaf de afgelopen jaren tientallen uitverkochte shows voor meer dan 100.000 bezoekers in AFAS Live onder de noemer 'Freek Vonk Live'.

Tickets voor "Freek Vonk Live - Dwars door de Wildernis" zijn verkrijgbaar vanaf € 22,95 (inclusief alle kosten). De kaartverkoop is gestart via www.freekvonklive.nl.