Barry Dral toont het nieuwste vuurwerk.
Barry Dral toont het nieuwste vuurwerk. (Foto: Aangeleverd)

Vuurwerkverkoop bij Dral Fietsen

LANDSMEER - Ook dit jaar kunt u weer knallend het jaar uit bij Dral Fietsen Landsmeer. Pieter Dral en zoon Barry hebben weer gezorgd voor een geweldig assortiment siervuurwerk. Op 28, 30 en 31 december kunt u weer vanaf 8.30 uur in de winkel terecht voor het mooiste vuurwerk van Nederland!

"De laatste jaren zie je vooral een verschuiving van het knal- naar het siervuurwerk," aldus Barry. "Vandaar dat wij een flink aantal nieuwe sierpakketten en zogenaamde Compounds, professionele sierpotten die al door de fabrikant met lonten aan elkaar zijn verbonden voor een zeer spectaculaire vuurwerkshow, hebben toegevoegd aan onze collectie. Voor de veiligheid krijgt men er bij iedere bestelling een vuurwerkbril en een aansteeklont gratis bij."

Vooruit online bestellen

Dral Fietsen biedt dit jaar wederom de mogelijkheid om vooruit te bestellen via de fraai vormgegeven website. Op deze website is de volledige collectie in beeld gebracht via foto's en filmpjes. Ook krijgt de consument gratis vuurwerk bij aankoop via de website www.dralfietsen.nl/fireworks. Vooruitbestellen kan tot 24 december, maar natuurlijk kunt u ook zoals reeds jaren gebruikelijk gezellig langskomen bij Dral Fietsen Landsmeer tijdens de verkoopdagen 28,30 en 31 december om uw knal- en siervuurwerk voor dit jaar in te slaan.

Dral Fietsen Landsmeer is gelegen aan de Tormentilstraat 2e.