Het evenement trekt jaarlijks veel publiek.
Het evenement trekt jaarlijks veel publiek. (Foto: aangeleverd)

De 1.000 van het Noorderpark komt eraan

NOORD - Loop- en wandelgroep 'Noorderpark in Beweging' van Stichting Doras biedt op zondag 8 september voor het zevende jaar op rij 'De 1.000 van het Noorderpark'. De deelnemers lopen (of rollen met scootmobiel of kinderwagen) samen 1.000 kilometer.

Het doel van het evenement, dat tijdens het Noorderparkfestival plaatsvindt, is om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. De prestatie staat niet voorop.

Samen een prestatie neerzetten

Belangrijker is het dat 'De 1.000 van het Noorderpark' de mogelijkheid biedt om plezier te beleven aan het samen neerzetten van een prestatie. Deelname is gratis.

De loop is voor jong en oud, iedereen is welkom en ook de hond mag mee op pad. Desgewenst met een scootmobiel, rollator, rolstoel of bijvoorbeeld hoelahoep.

Alle meters worden opgeteld

Alle meters die worden gewandeld, gerold of gerend worden opgeteld. Ook dit jaar hoopt de organisatie uit te komen op een gezamenlijke afstand van boven de 1.000 kilometer. Er zijn medailles voor iedereen en prijzen voor de meest bijzonder prestaties.

De loop start om 12.00 uur. Verzamelen bij de natuurspeeltuin in het Noorderpark. Meer informatie of direct aanmelden? Bel of mail dan naar Els Annegarn via, 06 - 1036 8298 of e.annegarn@doras.nl.

Samen op naar de 1.000 kilometer..