Afbeelding
(Foto:aangeleverd)

Nieuwe activiteiten in DCL-SamenMeer

LANDSMEER - DCL-SamenMeer heeft weer leuke activiteiten op stapel staan vanaf september. Op 25 september start er een cursus Spaans en er is nog ruimte voor extra deelnemers. De cursus bestaat uit 12 bijeenkomsten op de woensdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur. De kosten zijn € 100. Op 9 september starten de 12 lessen stoelyoga.

Soms lukt het niet meer om plaats te nemen op een yogamat op de grond. Stoelyoga is dan een goed alternatief. De 12 lessen vinden plaats op maandagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur, van maandag 9 september. Kosten voor deelname € 60 voor 12 lessen. Ook de Sportinstuif 50+ gaat weer van start in Sporthal ICL, op 5 september. Twee deskundige sportinstructeurs zorgen wekelijks voor een gevarieerd en geanimeerd programma waarin alles aan bod komt. U hoeft niet lid te worden maar betaalt per keer. Na afloop wordt er met elkaar een kopje koffie of thee gedronken. De kosten zijn € 5 inclusief de consumptie.

Vanaf 4 oktober start een creatieve vrijdagmiddag bij DCL SamenMeer. Deelnemers kunnen hun ideeën inbrengen, en samen met twee ervaren vrijwillige begeleiders wordt gekeken welke brei-, handwerk- of andere projecten of activiteiten worden opgepakt. De kosten zijn € 3,50 per keer, inclusief een kopje koffie of thee en materiaal. U kunt ook uw eigen creatieve project meenemen, als dit thuis maar niet af komt. Als u vervoer nodig heeft kunnen wij uw ophalen met de SamenMeer-bus. Tijdstip: vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Meer informatie: 020 482 41 90 of mailen naar: dienstencentrum.landsmeer@kpnmail.nl of loop even binnen bij het kantoor aan de Dr. M.L. Kingstraat 2b.

Expositie Huub van Meerwijk

Tot half november zijn in de entree van DCL-SamenMeer de beelden van Huub van Meerwijk (1951) tentoongesteld. "Mijn streven is om mijn, vaak nog onbenoemde, gevoelswereld zo scherp mogelijk te vatten in een beeld". Huub van Meerwijk woont en werkt in Amsterdam Noord.