Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Zomerse vaarexcursies

WORMER - Juli is bij uitstek geschikt om even de zomersfeer te pakken op het water. De Poelboerderij in Wormer biedt hiervoor verschillende opties in afwisselende vaarexcursies.

Op 31 juli en 7 augustus bieden de rondes door Wormer- en Jispervel een mooi kijkje in het open landschap aan de westkant van het gebied, Veldwachter Ed Zijp van de gemeente Wormerland neemt u op 28 juli mee om het veld in al zijn schoonheid te ervaren. Ontdek op 1 augustus de Zaanstreek vanaf het water en op 4 augustus samen met een gids het Wormer- en Jisperveld.

Alle excursies beginnen om 13.30 uur vanaf Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer. Reserveren bij De Poelboerderij via 075-6219100 of per e-mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer.

Kosten mét consumptie na afloop €12, kinderen €3. Leden Natuurmonumenten, Vogelbescherming Nederland, Vogelbeschermingswacht Zaanstreek en Vrienden van bezoekerscentrum De Poelboerderij €10. Meer info: www.bezoekerscentrumpoelboerderij.nl.