Rob Meerhof
Rob Meerhof (Foto: JWvD)

Terugblik van de burgemeester

OOSTZAAN - Kersttijd geeft de gelegenheid om terug te blikken, vanaf het nieuwjaar is het de tijd om plannen te presenteren en weer deadlines te stellen.

We blikken terug op de vernieuwing van het Zuideinde en maken plannen voor het opknappen van de Kerkstraat. We zijn heel klein begonnen met ervoor te zorgen dat jongeren die verleid worden van het rechte pad af te wijken stevig bij de hand worden genomen door samenwerking tussen politie, sociaal team en team veiligheid. Nu rollen we deze aanpak uit samen met de partnergemeenten in Zaanstreek en Waterland.

Dat doen we als een kleine gemeente waar we elkaar kennen, in de gaten houden of een helpende hand reiken. Dat tekent onze gemeenschap, onze vrijwilligers, onze verenigingen. Dat maakt Oostzaan tot een aangename gemeenschap, een heerlijk dorp. Als cadeautje hebben we de steden nabij en ons mooie veenweidelandschap.

Ik wens u heel mooie kerstdagen en natuurlijk hoop ik u de hand te schudden op 6 januari 2020 tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Rob Meerhof, burgemeester Oostzaan