December, de overstaptijd voor zorgverzekeringen

December is dé maand om uw zorgverzekering weer eens wat aandacht te geven. Ook als u collectief verzekerd bent, want dat is meestal lang niet zo voordelig als het lijkt.

Steeds meer mensen kiezen voor DSW Zorgverzekeraar

Eén polis, één bedrag

Verzekerden van DSW kiezen ervoor verzekerd te zijn bij een verzekeraar die het nét even anders doet en een eigen koers vaart.

Solidariteit centraal

Zo staat bij ons de solidariteit nog centraal en houden wij het graag eenvoudig: wij hebben maar één polis en daar betaalt iedereen dezelfde premie voor.

Eigen risico

Een verlaagd eigen risico van € 375,- Het eigen risico is zijn doel voorbij geschoten. Daarom hebben wij het verplicht eigen risico verlaagd met een symbolisch bedrag van € 10,-.

Wij vinden een eerlijkere verdeling van zorgkosten tussen zieke en gezonde mensen belangrijk. Wij realiseren ons maar al te goed dat zorg verzekeren gaat over uw grootste goed: uw gezondheid.

Als beste uit de bus

Al jaren de beste In onafhankelijke onderzoeken komt DSW al jaren als beste uit de bus. Dit jaar zijn we ook nog eens verkozen tot 'Klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland'.

In de DSW-bijlage elders in deze krant leest u er alles over.

Zorgbelang

Zorgbelang altijd voor eigen belang Wij doen er alles aan om de zorg nu én in de toekomst voor iedereen toegankelijk te houden. Als wij vinden dat de zorg in gevaar komt laten wij van ons horen. Dit doen wij niet alleen voor onze eigen verzekerden, maar voor alle inwoners van Nederland.

Algemeen belang

Want bij DSW stellen wij het algemeen belang van de zorg boven het eigen belang.

Kies de beste

Vergelijk DSW eens met uw huidige zorgverzekeraar en kies de beste. Overstappen kan tot 1 januari.