Fraaie winst voor IVV

LANDSMEER - IVV won in de derde klasse met 2-4 van koploper DCG. Het team van trainer Gerrie Breugem ging goed met de kansen om.Direct na de aftrap kon Dave Hertog zijn team al op voorsprong brengen.

De trainer van de thuisploeg Senel Cebar begreep er zichtbaar niets van. Twee minuten later werd het al 0-2 en wederom was Hertog bijzonder scherp. DCG probeerde wel terug te komen echter de achterhoede van IVV zat goed in elkaar.

Na een overtreding in het strafschopgebied mocht IVV een strafschop nemen, en werd de doelman verslagen en leek het duel beslist.

De koploper kon echter voor de pauze de achterstand kleiner maken. In de tweede helft kwam het team van Breugem onder grote druk te staan, DCG moest echter verder met tien man nadat een verdediger voor de tweede keer geel kreeg.

Het werd nog wel 2-3. IVV liet zich echter niet gek maken en bleef rustig spelen. Door Hertog werd de zege veilig gesteld.

Ondanks de nederlaag blijft DCG koploper.