OTTO Work Force/VOC Amsterdam speelt finale

AMSTERDAM - OTTO Work Force/VOC Amsterdam speelt zondag 5 mei de eerste wedstrijd in de 'Best Of Three' om het Nederlands kampioenschap handbal bij de dames. De wedstrijd zal om 16.00 uur worden gespeeld in sporthal Elzenhagen aan het J.H. Hisgenpad 1 in Amsterdam.

Vanaf 2013 was de 'Best Of Three' altijd een onderonsje tussen OTTO Work Force/VOC Amsterdam en Dalfsen. Deze jaargang zal het echter een tweestrijd worden tussen OTTO Work Force/VOC Amsterdam en hv Quintus uit het Zuid-Hollandse Kwintsheul.

Zevende

Voor OTTO Work Force /VOC Amsterdam is dit de zevende 'Best Of Three' op rij welke en zij wisten de afgelopen 2 jaar er met het Nederlands kampioenschap van door te gaan.

De ploeg van trainer Ricardo Clarijs is dit seizoen in de competitie nog ongeslagen, maar heeft door de competitieplanning van dit jaar sinds 13 april geen wedstrijd meer gespeeld.

Quintus

Quintus daarentegen heeft zich op 28 april verzekerd van de bekerwinst en zal daarom vol zelfvertrouwen afreizen naar Amsterdam. OTTO Work Force/VOC Amsterdam zal proberen in Amsterdam een voorschot te nemen op de derde nationale titel op rij.

Na de wedstrijd in Amsterdam zal de tweede wedstrijd worden gespeeld in Kwintsheul op 12 mei, waarna de eventuele derde wedstrijd gepland staat op 19 mei in Amsterdam.