De medewerkers van Klaasse Bos verwelkomen je graag.
De medewerkers van Klaasse Bos verwelkomen je graag. (Foto: aangeleverd)

Klaasse Bos al 30 jaar specialist in tuinmaterialen

OOSTZAAN - Of je nu op zoek bent naar sierbestrating, kunstgras, schuttingen, verlichting of composiet, bij Klaasse Bos Tuinmaterialen in Oostzaan kun je terecht voor kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs. De gemotiveerde medewerkers van het familiebedrijf voorzien je graag van de juiste informatie en zijn er op gericht van jouw tuin een plaatje te maken, waar je tevreden over bent én ook belangrijk: waar je jaren plezier aan beleeft.

Showroom in Oostzaan

De firma Klaasse Bos startte 30 jaar geleden in Oostzaan. Een toplocatie - die vanaf de snelweg eenvoudig te bereiken is - waar je in de grote showruimte van maar liefst 1500 m² genoeg inspiratie vindt in het uitgebreide assortiment. Tijdens de wegwerkzaamheden in Oostzaan is Klaasse Bos Tuinmaterialen gewoon bereikbaar door de omleiding te volgen met de gele borden met nummer '7'

Keramische tegels

Gebruiksgemak, verwerkingsvriendelijk en wonderschoon zijn drie belangrijke kenmerken van keramische tegels. Een nieuwe trend op het gebied van sierbestrating zijn de keramische terrastegels van drie centimeter voor buitengebruik. Deze tegel is volledig gemaakt van keramiek, waardoor hij zwaarder kan worden belast. Duurzaam, kleurvast en krasbestendig zijn enkele van de vele voordelen van keramische tegels. Klaasse Bos is ook dealer van onder andere. Piet Boon en VT Wonen.

Rustieke bestrating

Mooie gebakken klinkers staan niet alleen mooi bij een landelijke woning, ze staan ook prachtig bij een moderne woning. Duurzaam, kleurvast en tijdloos. Uitermate geschikt voor opritten of een mooi terras. Gebakken klinkers zijn perfect te combineren met siertegels. 'Oud' en nieuw samen; het beste uit twee werelden.

Verlichting

Licht is onmisbaar, binnen én buiten. Niet alleen kan het praktisch zijn en een gevoel van veiligheid bieden, het is vooral ook erg sfeervol. Licht maakt in ieder seizoen het plaatje. Op een prachtige warme zomerdag wil je natuurlijk zo lang mogelijk buiten blijven zitten. Vraag naar ons uitgebreide, eenvoudig aan te leggen LED-assortiment. Eenvoudig, veilig en snel.

Kunstgras

In ons drukke bestaan vinden we het steeds belangrijker om te kunnen genieten van onze vrije tijd en het gezin. Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis willen we genieten en ontspannen. Kunstgras is overal toepasbaar: in jouw tuin, maar ook op jouw balkon of dakterras. Altijd groen en mooi.

Voordeelpartijen

Het assortiment bestaat uit eerste kwaliteit bestrating. Daarnaast biedt Klaasse Bos verschillende (BINGO) voordeelpartijen (handelskwaliteit). Een tegel uit deze serie is een mooie kans om een kwalitatief goede tegel aan te schaffen vanaf € 13,95 p/m2. Ben je op zoek naar een voordelige partij tegels van goede kwaliteit? Kom langs en vraag naar een van de medewerkers.

Hemelvaart en tweede pinksterdag

Op Hemelvaart en tweede pinksterdag is Klaasse Tuinmaterialen geopend. Er staat dan traditiegetrouw koffie met een lekker gebakje voor je klaar, terwijl je je kunt laten informeren en adviseren door de verkoopmedewerkers. Desgewenst wordt jouw bestelling thuis bezorgd.

Aanleg en onderhoud

Indien je zelf niet wenst te klussen, helpt Klaasse Bos je graag contact te leggen met een stratenmaker. Ook voor onderhoudsproducten krijg je een advies hoe jij jarenlang met plezier van jouw tuin kunt genieten. Je vindt Klaasse Bos aan het Noordeinde 75 in Oostzaan, maar je kunt ook contact opnemen op: 075-6844477. Op website www.klaassebos.nl vind je meer informatie en openingstijden. Kijkje nemen in de showroom in Oostzaan? De medewerkers verwelkomen je graag.