Wederom verlies OFC

Oostzaan - In de Derde Divisie deed OFC slechte zaken in de strijd om de laatste periodetitel. De uitwedstrijd tegen Dongen werd verloren met 4-0.

Bij OFC ontbraken Alje Wiltenburg en Edip Biberoglu, die allebei waren geschorst. Onder de lat stond deze keer Danny Been. De Oostzaners wisten geen indruk te maken. Halverwege de eerste helft werd het 1-0. Dit werd tevens de ruststand.

In de tweede helft bleef het moeizaam gaan met OFC. Te makkelijk werd doelman Been opnieuw gepasseerd. Een kwartier voor tijd kreeg hij de rode kaart wegens vermeend natrappen. Brain van der Werff nam zijn plek onder de lat over. De strafschop die de arbiter aan de thuisploeg gaf, werd benut en het duel was beslist. Enige minuten voor tijd werd het nog 4-0. Het team van trainer Eric Heerings verloor voor het eerst dit seizoen twee keer op rij. OFC blijft ondanks het verlies vierde op de ranglijst. Komende zaterdag wordt tegen OJC Rosmalen gespeeld. OFC weet dat het moet winnen om nog in de race te blijven.