Suzuki Ignis
Suzuki Ignis (Foto: Suzuki)

Suzuki Ignis uitgelicht

REGIO - De Ignis valt op met zijn karakteristieke design. Deze Ultra Compact SUV biedt verrassend veel binnenruimte. En is voorzien van uitstekende veiligheidsvoorzieningen en innoverende technieken.


De Ignis is een compacte crossover met een speels en eigenzinnig design. De 5-deurs Suzuki Ignis heeft een hoge zitpositie voor een beter zicht op de weg, een verrassend ruime interieur met verschuifbare achterbank voor meer bagageruimte dan wel beenruimte en een ruime instap vóór en achter. En uiteraard heeft Suzuki aan de veiligheid gedacht.

Een voorbeeld is het actieve veiligheidssysteem DCBS (Dual Camera Brake Support). Het AllGrip 4x4-systeem, dat beschikbaar is op verschillende versies, geeft meer grip en levert ook een bijdrage aan de veiligheid.

Suzuki Jonker

Tijdelijk bij Suzuki Jonker is er een speciale Suzuki Ignis Stijl Automaten. Deze zwarte uitvoering wordt geleverd met oranje accenten zoals oranje spiegels, achterspoiler, stootlijsten, wielstriping, interieurdelen en aan de voorzijde oranje grill accenten en oranje mistlampkappen.

Deze zeer beperkt leverbare uitvoering is nu rijklaar voor € 18.699,- met een totaal klantvoordeel van € 3.350,- euro!