Kwok en Kenny Ho weten wat hun klanten willen: lekker en gezonder eten.et wat de consumenbt
Kwok en Kenny Ho weten wat hun klanten willen: lekker en gezonder eten.et wat de consumenbt (Foto: Rodi Media/MvS)

Gezellig en gezond tafelen bij Het Oosten

OOSTZAAN – De tijd vliegt en voor je weet doemt de vraag op: wat doen we met de kerstdagen? En vooral: wat en waar gaan we eten? Chinees restaurant Het Oosten haakt daarop in met speciale (afhaal)menu's. En je hoeft niet perse tot de kerstdagen te wachten om van de hoge kwaliteit te genieten die de broers Kenny en Kwok Ho bieden. In de gehele decembermaand (los van de kerstdagen) serveren ze een aantrekkelijk geprijsd All-in menu.

Het Oosten is een familiebedrijf dat meegaat in de wensen van nu. Niet alleen is het in 2016 tegelijk met het winkelcentrum waarin het is gevestigd verbouwd en omgetoverd in een restaurant met een eigentijdse uitstraling, ook op de menukaart zijn belangrijke veranderingen doorgevoerd.

Kwok Ho: "Mijn broer en ik zijn van een jongere generatie en wij weten wat tegenwoordig de wensen zijn. Men wil gezonder eten. Daar houden we bij de inkoop van onze producten rekening mee. Onze gerechten hebben we aangepast. Er zitten minder en soms helemaal geen smaakversterkers in en we hebben gerechten die glutenvrij zijn. We doen ons best om met de eisen van nu mee te gaan."

Waar Kenny en Kwok ook rekening mee houden is dat december een dure maand is. Maar ook een maand van gezelligheid en lekker eten. Op 1 december klinkt daarom het startschot van een aantrekkelijke decemberactie: een all-in menu voor € 38,00 (voor minimaal tien personen). Dat is nog eens leuk en lekker tafelen met familie, vrienden of collega's. Samen thuis Chinezen? In dezelfde periode zijn voor € 21,50 heerlijke gerechten af te halen.

De actie en afhaalmenu's gelden niet voor beide kerstdagen. Maar dan biedt Het Oosten een uitgekiend drie- of viergangenmenu en speciale afhaalgezinspakketten. Ook hier zal de kwaliteit weer hoog zijn. Kwok Ho: "Kwaliteit staat bij ons voorop. En dan ook echt continu kwaliteit. We zijn niet de goedkoopste in de regio, maar onze klanten komen hier altijd weer terug. Ook vanuit Zaandam en Amsterdam."

"Wel is het lastig dat de weg hier is opgebroken," vult Kenny Ho aan. "Het is soms even zoeken hoe je hier moet komen. We hebben daarom zelf verwijsborden geplaatst. Maar de weg is half november weer vrij zijn en dan zijn we beter bereikbaar."

Het Oosten, Klaverweide 34-36 in Oostzaan, tel. 075-684 57 90.