De slagerij wordt hoog gewaardeerd. Vader en zoon zijn er heel blij mee.
De slagerij wordt hoog gewaardeerd. Vader en zoon zijn er heel blij mee. (Foto: Aangeleverd)

Twaalf keer goud voor Slagerij Taam

LANDSMEER - Tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs in Nieuwegein zijn maar liefst twaalf producten van Slagerij Taam bekroond met GOUD. Dat betekent dat de producten van A tot Z voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor smaak, geur, kleur, consistentie en uiterlijk. Johan en Robbert Taam reisden samen af om de oorkondes in ontvangst te nemen.

"We zijn natuurlijk ontzettend trots," lacht Johan en Robbert vertelt: "Het is een vakwedstrijd voor gespecialiseerde ambachtelijke slagerijen. De producten worden streng gekeurd door een jury van keurmeesters en deskundige worstmakers."

De 'gouden' producten: slagers saucijzenletter, gerookte kipsalade (scharrel), erwtensoep, tortellini met knoflook kip & spinazie, grillworst kaas, gekookte worst, runderrookvlees, kalfspastrami, Achterham, rookworst, huisgemaakte leverworst, venkel droge worst.

Een groot deel van het Taam-team heeft een aandeel in de ingezonden producten. In Edam maken Kees en Robbert de worst en Petra, Paula en Diana koken de maaltijden en met hulp van Debby en Rick ook de salades. In Landsmeer worden de producten op dezelfde wijze gemaakt, wat zorgt voor een constante productie van hoge kwaliteit.

Profiteer vanaf volgende week van de 'Gouden weken' bij Taam. Drie weken op een rij zijn de bekroonde producten extra voordelig te koop. Kijk op slagerijtaam.nl, de facebookpagina of op Instagram.