De finale van Mooie Noten wordt zondag 14 juli gehouden om 15.00 uur in het Vondelpark Openluchttheater.
De finale van Mooie Noten wordt zondag 14 juli gehouden om 15.00 uur in het Vondelpark Openluchttheater. (Foto: aangeleverd)

Finalisten Mooie Noten 2019 bekend

AMSTERDAM - De finalisten van popsongcompetitie Mooie Noten zijn bekend. De finale vindt zondag 14 juli om 15.00 uur plaats in het Vondelpark Openluchttheater.

Finale Mooie Noten in Vondelpark

De halve finale die plaatsvond in Paradiso Amsterdam, leverde drie finalisten op. Susann, Jordi Martin en Sophie Janna strijden om de titel en het prijzenpakket. Tijdens de finale zijn er gastoptredens van Stephanie Struijk en WIES.

Popsongcompetitie

Mooie Noten is de Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts. Uit alle inschrijvingen werden achttien deelnemers geselecteerd die doorgingen naar een van de drie voorrondes. Drie winnaars daarvan en vier acts met een wildcard stonden vervolgens in de halve finale in Paradiso Amsterdam. Uiteindelijk strijden drie acts in de finale om de titel en de prijzen in het Vondelpark Openluchttheater.

Prijzenpakket

De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket, met daarin onder andere een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, coaching door een specialist, tienrittenkaart voor repetitieruimte, workshop compositie/songwriting en een optreden op Festival The Brave.

Donatie voor Mooie Noten

Entree: gratis (donatie is gewenst).

Meer informatie: Facebook, Twitter, Instagram en Youtube.