Vrienden van de Musical: Patricia Sierink, Marlous Brouwers-Berkeljon, Deshny Dihalu, Nick van Tuijn, Koen Geisink, Maria Antonia Quintana Cortes en Rowena Kat.
Vrienden van de Musical: Patricia Sierink, Marlous Brouwers-Berkeljon, Deshny Dihalu, Nick van Tuijn, Koen Geisink, Maria Antonia Quintana Cortes en Rowena Kat. (Foto: aangeleverd)

Vrienden van Musical geeft voorstelling in Zaantheater

ZAANDAM - Vrienden van Musical is een groep vrienden die het leuk vindt om samen te zingen en eenmalig hun gezamenlijk droom wil waarmaken. Alles aan deze voorstelling hebben ze zelf gedaan, met elkaar en met ongelooflijk veel plezier. Iedereen is van harte welkom om de groep 5 juli om 20.15 uur te zien optreden in het Zaantheater, Nicolaasstraat 3 in Zaandam.

Vrienden van Musical is in april 2017 opgericht en de vrienden kennen elkaar via de Zangstudio, waar zij allen les hebben. Allemaal delen ze de passie voor musicals en zingen en zo is het idee ontstaan om eens per maand vrijblijvend met elkaar af te spreken en samen bij iemand thuis musicalnummers te zingen. Anderhalf jaar geleden ontstond het idee om voor één keer een hele andere kant op te gaan en een volledige voorstelling te maken. Gesponsord door de vader van één van de leden werd dat een voorstelling in het Zaantheater.

De expertise werd uit de groep zelf gehaald. De één zoekt de meerstemmige stukken uit, de ander geeft zangles aan de rest van de groep en weer iemand anders houdt zich bezig met de zangbeleving en de choreografieën. Lichtplannen intekenen, een script maken, kostuums en props bij elkaar zoeken, iedereen werkt samen om alles voor elkaar te krijgen.

De kroon op hun harde werk is hun voorstelling 'We go together', waarin verschillende bekende, en wellicht ook minder bekende, musicalnummers voorbij komen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral kijken!

Een kaart kost 8 euro, te bestellen via https://zaantheater.nl/tickets/.