Een fotoshoot in Fotostudio All Photos.
Een fotoshoot in Fotostudio All Photos. (Foto: Fotostudio All Photos)

Fotostudio All Photos in Landsmeer opent haar deuren

LANDSMEER - Landsmeer is een allround fotostudio rijker. Iedereen kan bij All Photos terecht voor een fotoshoot, maar de studio is ook te huur met inbegrip van alle apparatuur.

Door haar eigen reclamebureau kwam de Landsmeerse Nikolien Stringa steeds meer in aanraking met haar hobby fotografie. Daardoor besloot zij een opleiding te gaan volgen op de Fotoschool in Amsterdam.
Aangezien er nog geen allround fotostudio in Landsmeer was, besloot zij er zelf een te beginnen. In het pand van Ski Indoor Landsmeer aan het Zuideinde 74M kon Nikolien een mooie hoge ruimte van 60 m² huren om zich daar te vestigen.

Apparatuur

De studio is compleet ingericht met alle denkbare apparatuur. Paskamers voor kledingwissels en een make-up station om op te maken zijn ook aanwezig. Er hangt een gezellige ontspannen sfeer en ook aan een natje en droogje is gedacht.

Buiten studioverhuur voor amateur- en beroepsfotografen doet All Photos verschillende fotoshoots. Een klant kan bijvoorbeeld voor een familieshoot met alleen het gezin terecht, maar gezellig met opa en oma erbij is natuurlijk ook mogelijk.

Ook soloshoots voor profielfoto's voor op social media of voor onder meer een portfolio, vriendinnenshoots, kindershoots, zwangerschapsshoots en zakelijke portretten behoren tot het pakket dat Nikolien aanbiedt.
Er is echter één gouden regel vertelt zij: "ik wil de tijd nemen voor een shoot. Het moet een leuke, ontspannen en gezellige ervaring zijn voor een ieder die hier komt. Daardoor ga ik voorafgaande aan de shoot eerst rustig een gesprekje aan om elkaar iets beter te leren kennen en kom ik meer te weten over de wensen van de klant. Uiteindelijk draait het om die prachtige foto maar de belevenis van een fotoshoot is net zo belangrijk".

Nikolien houdt zaterdag 15 juni open huis van 12.00 tot 17.00 uur. Dan is iedereen welkom om onder het genot van een drankje en een hapje een kijkje te nemen is de studio. Wie het leuk vindt, kan een portret laten maken om zodoende een indruk te krijgen van het reilen en zeilen in een studio. Onder alle geïnteresseerden worden drie fotoshoots, inclusief een vergroting van de gekozen foto van 30 x 40 cm en het digitale bestand in hoge resolutie, verloot.

Voor meer informatie kunt u naar www.allphotos.nl.