Spectaculaire acties bij het NK Beach Soccer.
Spectaculaire acties bij het NK Beach Soccer. (Foto: aangeleverd)

Voorronde NK Beach Soccer op Anton de Komplein

AMSTERDAM - Op het Anton de Komplein in Amsterdam Zuidoost wordt 15 en 16 juni de voorronde van het Nederlands kampioenschap Beach Soccer gehouden. De grootste beachsport ter wereld en de snelst groeiende zomersport van Nederland.

Stadsdeel Zuidoost is voor het eerst gastheer van de voorronde van het NK Beach Soccer. Honderden spelers uit de landelijke competities gaan de strijd aan met als uiteindelijke doel Nederlands kampioen Beach Soccer te worden. Op beide dagen vertonen teams uit de vrouwen en mannen Eredivisie hun kunsten. Zij spelen tussen 10.00 uur en 18.00 uur wedstrijden van drie keer 12 minuten op het zand.

De speaker voorziet, tijdens het gehele weekend, het publiek live van informatie. Beach Soccer kenmerkt zich door veel doelpunten, spectaculaire acties en sportiviteit.

De voorronde van het Nederlands kampioenschap is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuidoost, Projectmanagementbureau en de Beach Soccer Bond Nederland. Kom gerust langs. De entree is gratis.

Kijk op www.beachsoccerbond.nl voor meer informatie.