Vijftig voorstellingen van jonge makers in de Nes in Amsterdam.
Vijftig voorstellingen van jonge makers in de Nes in Amsterdam. (Foto: aangeleverd)

Podiumkunstenaars in de Nes

AMSTERDAM - Afstuderende podiumkunstenaars uit Nederland en België nemen van woensdag 19 tot en met maandag 24 juni de Nes in Amsterdam over.

Tijdens het ITS Festival vieren ze het einde van hun studietijd en het begin van een professionele theatercarrière. Het festival is het eerste grote podium voor afgestudeerde theatermakers, een plek waar ze hun dromen kunnen loslaten op de wereld. Zes dagen lang is het ITS Festival een bruisende plek voor theaterstudenten, professionals en publiek. Behalve meer dan vijftig voorstellingen van jonge makers, is er onder de noemer ITS LAB een uiteenlopend verdiepend en gratis programma met onder andere expo's, interviews en een dagelijkse late night talkshow. Het festival staat zaterdag 22 juni in het teken van twaalf uur non-stop theater tijdens de Eigen Werk Marathon. Maak kennis met een nieuwe generatie kunstenaars en het talent van de toekomst!
Het volledige programma en blokkenschema staan nu online en de kaartverkoop van het ITS Festival 2019 is gestart op www.itsfestival.com

Iedereen is welkom!

Afbeelding