Derby eindigt zonder doelpunten

OOSTZANERWERF - In de vierde klasse B is het duel tussen TOB en De Meteoor geƫindigd zoals het begon: 0-0. Het lukte beide teams maar niet om te scoren.

Door de massale regenbuien was het veld van TOB zwaar om te bespelen. De thuisploeg had in de openingsfase het meest balbezit maar kreeg geen hele grote kansen. Daarna werd De Meteoor steeds gevaarlijker.

Veel fans

Beide teams waren blij dat ondanks de barre weersomstandigheden er toch van beide kanten veel fans waren komen opdagen. Een schot van Don Goos kwam bij TOB op de lat terecht. Even later kon Goos wederom gevaarlijk worden echter doelman Giorgio Kuiper wist de bal fraai te keren.

Op de proef gesteld

Aan de andere kant werd De Meteoor doelman Danny Hillegers op de proef gesteld. Vlak voor de pauze kreeg Jose Bebeto Ngeze nog een kans voor de thuisploeg maar knalde net naast.

In de tweede helft bleven beide teams sportief. Doelman Kuiper raakte nog geblesseerd na een botsing met een speler van de Meteoor. Hij kon gelukkig weer verder spelen.

Fraaie inzet

Arbiter Cor Beuving voelde het duel goed aan en kon geel en rood in zijn borstzak houden. Vlak voor tijd had TOB pech toen een fraaie inzet van Gemin geen doel trof.

Derde helft

Het duel was na 94 minuten afgelopen en daarna was er voor de fans nog een sfeervolle en 'droge' derde helft in de kantine. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en het gelijke spel was terecht.