DCL Landsmeer is jarig

LANDSMEER - Het Dienstencentrum Landsmeer (DCL) biedt preventieve, recreatieve en educatieve activiteiten aan inwoners van Landsmeer van vijfenvijftig jaar en ouder. Maar bovenal wil het DCL een plek bieden waar mensen elkaar ontmoeten.

Help nieuwe naam bedenken

Het Dienstencentrum bestaat dit jaar 50 jaar en dat moet gevierd worden. In de afgelopen 50 jaar heeft het DCL zich enorm ontwikkeld en is eigenlijk een beetje uit haar naam gegroeid. Want het DCL doet veel meer dan het leveren van diensten. Daarom heeft het DCL een wedstrijd uitgeschreven voor een nieuwe naam en roept iedereen op om mee te doen met deze prijsvraag. Verzin een nieuwe naam voor het DCL. Een naam die de lading beter dekt. Een naam waarbij iedereen in Landsmeer weet wat je daar kan doen. Naast eeuwige roem kan men een stoel met eigen naam winnen en een plek als eregast bij het sponsordiner in oktober.

De jury onder leiding van wethouder Mandy Elfferich zal alle inzendingen beoordelen en met een juryrapport de uiteindelijke winnende naam bekendmaken. En deze nieuwe naam hangt dan dit jaar nog aan de gevel aan de Dr. M.L. Kingstraat 2B. Inzenden kan tot 10 juni bij het Dienstencentrum of via e-mail dienstenc.landsmeer@hetnet.nl.